+359 883 38 30 38 📌 гр. София, ул. Костенец 12

Парапети

Стийл Рам ЕООД предлага изработка, доставка и монтаж на парапети от черен метал, парапети от инокс (Inox), парапети от алуминий (Al), парапети от стъкло, парапети от ковано желязо и комбинирани варианти.

Парапети от ковано желязо

Стийл Рам ЕООД предлага изработка, доставка и монтаж на парапети от профилна черна стомана в комбинация с разнообразни декоративни стоманени елементи, поцинковани или прахово боядисани в цвят по Ваш избор. Парапетите се изработват, в зависимост от Вашия избор и нужди: вътрешни парапети за стълби, стълбища и други интериорни решения; външни парапети за балкони, тераси, веранди, стълби, покриви.

Парапети от черен метал

Стийл Рам ЕООД предлага изработка, доставка и монтаж на парапети от профилна черна стомана, поцинкована или прахово боядисана в цвят по Рал по избор. Парапетите се изработват  , в зависимост от Вашия избор и нужди: вътрешни парапети за стълби, стълбища и други интериорни решения; външни парапети за балкони, тераси, веранди, стълби, покриви.

Иноксови парапети

Стийл Рам ЕООД предлага изработка, доставка и монтаж на иноксови парапети (inox) от неръждаем профил, в зависимост от Вашия избор и нужди: с хоризонтални струни, вертикални струни, със стъкло и др.; вътрешни парапети за стълби, стълбища и други интериорни решения; външни парапети за балкони, тераси, веранди, стълби, покриви.

Парапети от стъкло

Стийл Рам ЕООД предлага изработка, доставка и монтаж на парапети от закалено или триплексово стъкло, което може да бъде прозрачно или цветно. В зависимост от Вашия избор и нужди, предлагаме парапети изцяло от стъкло, или с пълнеж от стъкло: стъкло с неръждаема стомана (инокс), стъкло с алуминиев профил, стъкло с черен метал.

Алуминиеви парапети

Стийл Рам ЕООД предлага изработка, доставка и монтаж на алуминиеви парапети в зависимост от Вашия избор и нужди: с хоризонтални струни, вертикални струни, със стъкло и др.; вътрешни парапети за стълби, стълбища и други интериорни решения; външни парапети за балкони, тераси, веранди, стълби, покриви. Алуминиевите парапети се изработват от различни алуминиеви профили – кръгли, квадратни, с различни цветове.